Vi servar och reparerar din Jaguar eller annan bil på Östermalm

Med över 20 års erfarenhet av bilreparationer i allmänhet och av service och reparation av Jaguar,Land Rover, Jaguar, Audi, VW och BMW i synnerhet är du och dina bil alltid i pålitliga händer hos Brav Verkstad. Med vår expertkunskap kan vi åtgärda även till synes ”omöjliga” fel. Från fordonsunderhåll till modifiering, i verkstaden på Östermalm har vi all den kunskap och kompetens din bil kräver!

En motor från en Jaguar under reparation hos Brav Verkstad på Östermalm

Service

Dagens moderna bilar ställer stora krav på diagnostik och felanalys. Vi använder oss självklart av arbetsverktyg och produkter av toppkvalitet för bästa resultat. 

Vektyg som används till att reparera Jaguar hos Brav Verkstad på Östermalm

Reparation

Vi försöker alltid i första hand reparera men ibland tvingas vi byta ut delar. När så sker är det naturligtvis enbart med reservdelar enligt biltillverkarens rekommendationer. 

Modifiering på en Jaguar utförs hos Brav Verkstad på Östermalm

Modifiering

I verkstaden utför vi även trimning samt bygger om bilar till både racing och offroad. Hos oss får din bil alltid kunskap och kreativitet för ett slutresultat som överträffar dina förväntningar. Om du har en dröm om hur din bil ska vara, kan vi förverkliga den. Med ett stort kontaktnät i världen, har vi tillgång till nästan allt.

Trippel A-logga

Boka tid hos din bilspecialist idag! 08 662 98 99