Din Specialist på Däck i Stockholm

Välkommen till Bra Verkstad Stockholm AB, din förstahandsval när det gäller däckbyten, däckkontroller och nya däck i Stockholm. Med vår expertis och moderna utrustning garanterar vi en service som håller din bil säker på vägarna under alla säsonger.

Professionell Däckservice i Stockholm

På Brav Verkstad förstår vi vikten av säkra däck. Våra tekniker använder den senaste teknologin för att erbjuda en snabb och effektiv däckservice, oavsett om det gäller däckbyte, däckrotation eller däckbalansering.

Boka tid

Behöver du kontrollera din däck? Kontakta oss idag!
Boka nu!

Däckkontroll

Våra experter genomför grundliga däckkontroller och undersöker däckens djup, tryck och allmänna skick. Vi ger råd om när det är dags att byta däck och hur du bäst underhåller dem för längre livslängd.

Köp Nya Däck

Välj bland ett brett urval av kvalitetsdäck från ledande tillverkare. Vi hjälper dig hitta rätt däck baserat på ditt körsätt, bilmodell och de rådande klimatförhållandena i Stockholm.

Vanliga frågor om Däckservice

Hur ofta bör jag byta däck?

Svar: Vi rekommenderar att du kontrollerar dina däck regelbundet, men ett däckbyte bör övervägas var 5:e till 10:e tusen kilometer, beroende på däcktyp och körvanor.

Hur vet jag att det är dags att köpa nya däck?

Svar: Du bör överväga nya däck om du ser synliga skador som sprickor eller om däckmönstret är utslitet till under 3 mm djup. Att byta däck i tid är avgörande för din säkerhet på vägen.

Kan jag boka tid för däckbyte online?

Svar: Du bör överväga nya däck om du ser synliga skador som sprickor eller om däckmönstret är utslitet till under 3 mm djup. Att byta däck i tid är avgörande för din säkerhet på vägen.

Vilka däckmärken rekommenderar ni?

Svar: Vi erbjuder en rad olika märken, inklusive Michelin, Bridgestone, och Goodyear. Valet av märke beror på dina behov och budget.