Vår bilverkstad utför modifiering & ombyggnad

Vill du förbättra bilens väghållning eller bygga om bilen till off road-bruk? Bra Verkstad Stockholm AB erbjuder dig ombyggnad av chassi och modifiering.

Vill du förbättra prestandan och utseendet på din bil? Leta inte längre än Bra Verkstad i Stockholm! Vi erbjuder en komplett modifieringstjänst för att göra din bil unik och anpassad efter dina önskemål. Våra erfarna mekaniker är specialiserade på bilmärkena Land Rover, Range Rover och Jaguar, men vi arbetar också med Audi, BMW, VW och Ford. Vi förstår att varje bilägare har olika behov och önskemål när det gäller att modifiera sin bil. Oavsett om du vill anpassa bilens väghållning till terrängkörning, förbättra bilens väghållning på väg, utseendet eller komforten på din bil, kan vi hjälpa dig att göra det möjligt. 

Boka

Behöver du lämna in bilen? Ring oss idag!
Boka nu!

Våra tjänster inom modifiering av bil

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att uppfylla dina önskemål, nedan kan du läsa mer om dem.

Chassiombyggnad

Om du vill förbättra bilens väghållning och stabilitet, kan vi utföra chassiombyggnad. Våra mekaniker kan installera högpresterande chassidelar, justera fjädringssystemet och göra andra förbättringar för att optimera bilens körupplevelse.

Modifiering av bilar

I vår bilverkstad bygger vi om bilar till racing- samt offroadbruk. Hos oss får din bil alltid kunskap och kreativitet för ett slutresultat som överträffar dina förväntningar. Om du har en dröm om hur din bil ska vara, kan vi förverkliga den. Med ett stort kontaktnät i världen, har vi tillgång till nästan allt.