BMW service i Stockholm

Behöver din BMW lämnas in för service eller reparation? Teamet hos Bra Verkstad består av välutbildade och erfarna mekaniker som är specialiserade på exklusiva fordon däribland BMW. Vi håller oss ständigt uppdaterade kring den senaste tekniken - med avancerad utrustning, skräddarsydda lösningar och snabb hantering servar vi din BMW på bästa möjliga sätt. Genom regelbunden service hålls din BMW i optimalt skick.

Du kan lita på oss när din BMW behöver service

Att välja en bilverkstad med specialistkunskap inom just ditt bilmärke är av yttersta vikt för bilens långsiktig prestanda och driftsäkerhet. BMW – känt för sina avancerade teknologier och innovativa design – är i behov av skräddarsydd service för att bibehålla toppfunktion. De flesta moderna bilmodeller från BMW har exempelvis inbyggda minidatorer med avancerad och skräddarsydd programvara som kräver regelbundna uppdateringar för att säkerställa en korrekt diagnostik. Detta är inte bara relevant för bilens köregenskaper, utan även för bränsleekonomi och miljöhänsyn.

En noggrann bilservice är med andra ord A och O för att undvika oförutsedda problem under körning och samtidigt bibehålla bilens andrahandsvärde. Vårt team består av exceptionellt kvalificerade tekniker med hög teknisk kompetens inom ett flertal världskända bilmärken. På Bra Verkstad förstår vi vikten av att följa ett specifikt serviceprogram för varje BMW-modell och anpassar vår service efter de krav som ställs av biltillverkaren. Vårt dedikerade team prioriterar även snabb och effektiv hantering för att minimera avbrott i din vardag. Om vi säger att du kan hämta upp din bil en viss tid så kan du vara helt säker på att det stämmer på minuten.

 

Vad innebär BMW service på Bra Verkstad?

Den stämpel vi lämnar i din servicebok är likvärdig med stämpeln som ges ut hos renodlade märkesverkstäder. Vi lägger stor vikt vid att investera i förstklassig utrustning och teknik för att säkerställa effektivitet och precision i varje reparation och serviceåtgärd. Bra Verkstad utför dessutom alla tjänster in-house, så att vi aldrig behöver lämna ut några delar eller tjänster till utomstående företag. Detta ger oss full kontroll över kvaliteten och effektiviteten i vårt arbete vilket många av våra kunder vittnar om. “Otroligt bemötande”, “högsta klass” och “den bästa verkstaden jag har varit på” är bara några av de många positiva recensioner vi fått av kunder genom åren.

 

En årlig BMW service på Bra Verkstad inkluderar en omfattande kontroll av bilen. Det innebär till exempel olje- och filterbyte, kontroller av bromsar, genomgång av programvara, tändstift, däcktryck, vindrutetorkare och kontroll av lampor. Om någon del behöver ersättas kan du vara säker på att reservdelen vi använder stämmer överens med biltillverkarens egna rekommendationer. Hos oss på Bra Verkstad får din BMW helt enkelt den omsorg den förtjänar. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ service och underhåll för din BMW, och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar varje gång du besöker oss. Tveka inte att slå oss en signal redan idag!

Effektiv service med punktliga leveranstider

Vi utför allt servicearbete in house i vår verkstad och behöver aldrig lämna bort några delar till externa parter. Detta garanterar att vi kan ge varje detalj av arbetet den uppmärksamhet den behöver och samtidigt erbjuda snabba leveranstider. Gällande leveranstider är vi även extremt punktliga. Om du får höra att din bil kommer att vara klar för upphämtning en viss tid så kan du känna dig helt trygg i att vi förhåller oss till den tiden. Vi tror även på individuell anpassning och skräddarsyr våra tjänster för varje kund. En del av våra kunder är villiga att köra uppemot 30 mil för att nå just vår verkstad, vilket är ett tydligt bevis på det förtroende vi byggt upp i branschen.

 

Välkommen till oss för BMW service - Vi ser fram emot att bli serva din bil!

Slå oss en signal direkt på 08-662 98 99.