Land Rover service i Stockholm

Bra Verkstad är sedan länge ett självklart val för många bilägare på Östermalm. Sedan företaget grundades år 1992 har vi varit dedikerade till att erbjuda våra kunder hög expertis när det kommer till reparation och underhåll av robusta terrängfordon som Land Rover, samt ett flertal andra kända bilmärken. Vår handplockade personal har inte bara hög utbildningsgrad och lång erfarenhet – teamet har dessutom arbetat tillsammans under en väldigt lång tid. Det innebär att vi har ett effektivt och väl inarbetat arbetsflöde, god kommunikation och inte minst en positiv arbetsmiljö, vilket resulterar i en bättre upplevelse för dig som kund.

Land Rover service kräver rätt kompetens och utrustning

Vi på Bra Verkstad har valt att specialisera oss på en rad utvalda bilmärken, inklusive det väletablerade Land Rover. Att välja en specialiserad bilverkstad när du äger en bil som Land Rover är A och O. Detta för att säkerställa att din investering bibehåller kvalitet och prestanda. Genom att fokusera på ett begränsat antal bilmärken har vår personal fått möjlighet att fördjupa sig ordentligt i tekniska detaljer och underhållsbehov, vilket innebär att du kan känna dig helt trygg i vetskapen att din Land Rover får en förstklassig service av erfarna experter. Vi har inte bara rätt kompetens och utrustning, utan dessutom tillgång till de senaste uppdateringarna direkt från biltillverkaren i fråga.

 

Högkvalitativ service och byte av bildelar

När du kommer in med din bil till vår verkstad kan du vara säker på att vi utför en noggrann och omfattande diagnostik och felanalys. Dagens Land Rovers ställer höga krav på teknisk kompetens, och därför använder vi oss av högkvalitativa arbetsverktyg och produkter för att säkerställa bästa möjliga resultat. Vår prioritet är alltid att reparera eventuella fel och brister i ditt fordon på ett säkert och pålitligt sätt. Om felanalysen däremot avslöjar att vissa delar behöver bytas ut så använder vi enbart reservdelar som överensstämmer med biltillverkarens egna rekommendationer och specifikationer. Vi strävar efter att återställa din Land Rover till fabriksskick och garanterar att varje byte av bildelar uppfyller de höga krav som Land Rover ställer. Med vår service får ditt fordon helt enkelt den omsorg och uppmärksamhet den behöver för att kunna fortsätta leverera på toppnivå.

Din pålitliga bilverkstad för Land Rover

Bra Verkstad är stolta över att kunna erbjuda en heltäckande serviceupplevelse där allt arbete sker in-house. På så vis behöver vi aldrig lämna bort några delar till utomstående firmor för att få arbetet gjort, vilket har resulterat i ett starkt förtroende hos våra kunder. Vi är dessutom oerhört noggranna när det kommer till att hålla leveranstider. Om vi säger att du kan hämta din bil klockan 16 så kan du räkna med att din bil är redo precis då. Vår smidiga placering mitt i huvudstaden gör oss även mycket lättillgängliga, och vi strävar efter att anpassa varje arbete efter varje kunds unika krav. Att flera av våra kunder kör uppemot 30 mil för att få service på just vår verkstad är en hyllning till det förtroende de har för oss och det arbete vi utför.

Välkommen att kontakta oss redan idag!